Boligmarkedet – tendenser lige nu

Kom og lyt med den 9. marts, når Mikkel Høegh fortæller, hvad vi kan forvente af boligmarkedet i dette forår.

Boligmarkedets udvikling er blandt de vigtigste faktorer for dansk økonomi. Hvis den økonomiske situation pludselig ændrer sig, så mærker vi det på boligpriserne. Det så vi især under finanskrisen i 2008 – og senest under nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona i 2020/21.

På netværksmødet giver Mikkel sit bud på, hvad vi kan forvente os af boligmarkedet efter corona, han fortæller også om betydningen af de stigende renter og energipriser – og sidst men ikke mindst vil han sætte fokus på betydningen af den demografiske forskydning i vores samfund og på den aktive boligpolitik, som føres i disse år. Hvad betyder det fx at befolkningen bliver ældre? Hvilke type mennesker benytter de boligfællesskaber til ældre, som der bygges flere af i øjeblikket? Hvilket betydning har et større krav om almennyttige boliger?

Mikkel Høegh er boligøkonom og afdelingsdirektør i Jyske Bank. Mikkel er uddannet cand.oecon og har beskæftiget sig med realkredit siden 2003. Udover forskellige jobs i den finansielle sektor har Mikkel også undervist i en række fag som bl.a. Finansiering på Handelshøjskole og Universitetet. Og han bliver brugt flittigt i medierne når emnet er boligøkonomi.

Glæd dig til en spændende morgen, med masser af gode råd og inspiration til, hvornår det er godt eller skidt at købe og sælge bolig.

Tid: Onsdag den 9. marts kl. 8.00-9.30.

Sted: RTM, Greve Centervej 90, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: 8 . marts 2022.

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram