”Bagerdygtigt” om bæredygtighed

Hvordan kommer du godt i gang, hvis du har en god forretningsidé? Det bliver du klogere på, på dette morgennetværksmøde, hvor du skal høre historien om “Bagerdygtigt” – et 100% økologisk bageri uden madspil, der startede op i Solrød Kommune i 2019. En fortælling som støttes op med inspiration og læring fra Solrød Erhvervsservice.

Bagerdygtigts hovedbageri ligger i Solrød. De råder over 700 kvm, og deres bagere har god plads til at boltre sig, i store, lækre lyse lokaler. Hver morgen kører egne chauffører 100 % økologisk brød, boller og wienerbrød ud i deres 5 Bagerdygtigt butikker og til deres mange samarbejdspartnere.

Vi starter netværksmødet med et oplæg af Eva Wendt, som vil præsenterer os for Solrød Erhvervsservice sammen med Mette Østergaard, Erhvervskonsulent i Solrød Erhvervsservice og Forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland.

Derefter vil Michael Balmer, ejer og grundlægger af Bagerdygtigt, fortælle sin iværksætterhistorie, om Bagerdygtigts værdier, om hvordan de driver forretningen – og hvordan de sætter fokus på god kvalitet, 100 % økologi og 0 madspil.

Glæd dig til at få indblik iværksætteri, der gør en forskel!

Tid: Onsdag den 9. august kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: Solrød Rådhus, Solrød Center 1, 2680 Solrød Strand

Tilmeldingsfrist: den 8. august kl. 12.00.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram