GreveSolrødErhvervs medlemmer har fået endnu en kommunikationsplatform at boltre sig på.

Den nye eksklusive forumgruppe er en undergruppe til foreningens facebookside. Det nye medlemsforum har fået navnet: “GSErhvervsforum“.

Hvad du kan bruge GSErhvervsforum til
Forummet er super dynamisk og interaktivt – og du kan bl.a. – ligesom på iPhone og andre smartphones –se, når et medlem er i gang med at kommentere på dit opslag.

Gruppen GSErhvervsforumer kun for medlemmer
Det er kun repræsentanten for medlemsvirksomheden, som det fremgår af Medlemslisten, der enten inviteres til eller kan søge optagelse i gruppen.

Baggrunden for den beslutning bunder bl.a. i ønsket om, at forummet skal bestå af en lukket kreds af medlemmer, men den har også et praktisk element som er det tidsforbrug, der er forbundet med at undersøge, hvorvidt en person, der søger optagelse i gruppen, er ansat i en af vores medlemsvirksomheder.

Er du ikke på Facebook
Har du ingen Facebook-profil og/ eller er du ikke aktiv på Facebook kan en anden repræsentant for din virksomhed blive optaget i gruppen “GSErhvervsforum” i dit sted. Du skal bare give Anett administrator) besked.

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram