Sådan sætter du det digitale på bestyrelsens agenda

Der er behov for nye kompetencer og erfaringer i vores bestyrelser, hvis vi som organisationer og virksomheder fortsat skal være relevante i fremtiden. Derfor kommer Laura Vilsbæk og sætter det virkeligt værdiskabende bestyrelsesarbejde på dagsordenen.

Deltag i dette gå-hjem-møde og hør hvordan bestyrelsesarbejdet er under forandring.

Laura Vilsbæk arbejder i 8 bestyrelser og står bag Nyibestyrelsen.dk, hvor hun afmystificerer bestyrelsesarbejdet og hjælper nye bestyrelseskandidater i gang med bestyrelsesarbejdet. Laura underviser desuden på flere bestyrelsesuddannelser, er forfatter til “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt” og står bag podcasten “Ny i bestyrelsen“.

Bestyrelsen er ikke kun en kontrolfunktion, bestyrelsen skal være en katalysator for vækst og andre former for værdiskabelse, og det handler også om, at de danske bestyrelser skal kunne byde begavet ind på den digitale transformation.

Laura kommer og fortæller, hvordan bestyrelsen bliver virkelig værdiskabende – herunder også hvordan bestyrelsen kan sætte den digital transformation på agendaen.

Glæd dig til en inspirerende aften!

Tid: Mandag den 26. august kl. 17.00-19.00

Sted: 


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram