Foredrag: Det værdiskabende bestyrelsesarbejde med Laura Vilsbæk

Deltag i dette foredrag og hør, hvordan bestyrelsesarbejdet er under forandring. Få øjnene op for, hvor meget vi alle kan bidrage med.

Bestyrelsen er ikke kun en kontrolfunktion; den skal være en katalysator for vækst og andre former for værdiskabelse for din virksomhed og for samfundet omkring.

Der er derfor behov for nye kompetencer og erfaringer i vores bestyrelser, hvis vi fortsat skal være relevante i fremtiden. Derfor kommer Laura Vilsbæk – kendt fra bogen “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt” – og sætter det virkeligt værdiskabende bestyrelsesarbejde på dagsordenen.

Hvis du vil have de rigtige kompetencer med i sin bestyrelse, må du gøre noget andet end at rekruttere fra dit netværk. Et fokus på kompetencer vil automatisk bringe langt flere forskellige profiler i spil i forhold til alder, køn, erfaring, uddannelsesmæssig baggrund etc.

Laura Vilsbæk arbejder i otte bestyrelser og står bag Nyibestyrelsen.dk, hvor hun afmystificerer bestyrelsesarbejdet og hjælper nye bestyrelseskandidater i gang. Laura underviser desuden på flere bestyrelsesuddannelser, er forfatter til “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt” og står bag podcasten “Ny i bestyrelsen”.

Laura vil komme med gode råd til, hvordan man sætter sin bestyrelse, og hvordan man kan finde bestyrelsesposter, hvis man er interesseret i dette.

Endelig er digitalisering en stor, strategisk mulighed og en stor udfordring for mange virksomheder. Her vil hun give os gode råd til, hvordan man som bestyrelse kan gribe denne udfordring an.

Glæd dig til en inspirerende eftermiddag!

Tid: Mandag den 26. august kl. 16.00-17.30

Sted: Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve

Forplejning: Der serveres en sandwich og 1 Øl/vand

Pris: 100.00 kr. per person for medlemmer og 200 kr. per person for ikke medlemmer.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram