Krigens konsekvenser for dansk erhvervs økonomi

Kom og lyt med den 2. maj, når cheføkonom, Anders Hoyer, fra Sparekassen Kronjylland gør os klogere på krigens konsekvenser for dansk erhverv og økonomi. 

Hvad betyder det i praksis? Hvilke scenarier kan blive aktuelle økonomisk? Hvad skal vi som virksomheder være forberedte på? Hvilke overvejelser bør vi have gjort os – og hvordan kan vi forberede og yderligere på effekten af de økonomiske konsekvenser?

Anders er uddannet Cand.oecon fra Århus Universitet med fokus på makroøkonomi, finansiering og statistik. Han har tidligere været ansat som chefkonsulent i Finansministeriet. Her arbejdede han bland andet med konjunkturprognoser, konsekvensberegninger af økonomisk politik, og havde ansvaret for det overordnede samfundsøkonomiske forløb i 2025-planen. Han har undervist både på Århus Universitet og på Copenhagen Business School.

Sparekassen Kronjylland er medlem af GreveSolrødErhverv og sammen inviterer vi til dette gå-hjem-møde om de økonomiske konsekvenser ved krigen i Ukraine.  

Kom og deltag i mødet, hvor vi samles og bliver klogere og efterfølgende drøfter emnet videre med hinanden. 

Tid: Mandag den 2. maj kl. 15.00-17.00.

Sted: Gjeddesdal Gods

Tilmeldingsfrist: den 1. maj kl. 12.00

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram