Borgmester Pernille Beckmann og Greve Business Awards

Vi starter – traditionen tro – efterårssæsonen op med et netværksmøde på Greve Rådhus.

Kom og lyt med, når Pernille Beckmann sætter fokus på Greve Business Award (GBA) og opdaterer os på relevant nyt fra den politiske side.

Derefter gør Synnøve Klitgaard fra Dansk Industri os klogere på, hvordan Greve Kommune og Dansk Industri samarbejder om, at flere unge tager en erhvervsuddannelse – og at flere ledige bliver tilbudt en plads som voksenlærling. 

Greve Kommune og Dansk Industri indgik i starten af 2022 en lokal alliance.

Efter oplægget er der tid til spørgsmål og netværksdialog, hvor vi drøfter dagens emner.

Vi glæder os til at se dig og evt. en gæst på vores netværksmøde denne dag.

Tid: Onsdag den 10. august kl. 8.00-9.30.

Sted: Kantinen på Greve Rådhus

Tilmeldingsfrist: den 9. august kl. 12.00

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram