Mad, sundhed og vin

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 29/01/2018
17:00 - 21:00

Location
Krohns Køkken

Categories No Categories


Årets første sociale og netværksskabende arrangement skal handle om sund og god madog om vin.

Vi har inviteret Karen Nørby, som er uddannet ernæringsterapeut på Center for Ernæring og Terapi (CET) og arbejder med en behandlingsform, hvor man bl.a. bruger kost ogkosttilskud til at rette op på kroppens biokemiske forstyrrelser.

Karen Nørby arbejder meget bredt med ernæring og holder foredrag og rådgiver private med mange forskellige problematikker. Men hun interesser sig også for kost ogadfærdsforstyrrelser og er gået dybere ind i dette emne.

Foredraget og den ledsagende vinmenu finder sted hos et af GreveSolrødErhvervs nyeste medlemmer, Krohns Køkken, som har mange års erfaring inden for diner transportable.

Krohns Køkken byder på en fire retters menu og præsenterer vinmenuen, som består af californiske, chilenske og spanske vine fra Skjold Burne Solrød.