Gillelejerevyen 2018

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 09/08/2018
17:00 - 23:00

Location
Fyrkroen i Gilleleje

Categories No Categories


Få rørt lattermusklerne og kom muntert fra start efter sommerferien
Torsdag den 9. august står i sommerrevyens tegn. Vi forventer at få en super morsom og hyggelig aften, og vi håber, at du har lyst til at tage med til Fyrkroen i Gilleleje med den smukke udsigt, hvor revyen spilles.

Arrangementet er også en god lejlighed til at invitere medarbejdere, familie, venner, kolleger og bekendte til. Vi har ikke sat begrænsning på, hvor mange billetter, du må købe, men de sælges efter først til mølle-princippet.

Om Gillelejerevyen 2018
Holdet er sat til sommerens revybrag på kroen med Nordsjællands bedste udsigt og mindste revy, der for tredje år i træk serveres af alle tiders diva, Ulla Jessen og revyens kunstneriske leder og skuespiller, Jesper Søgaard, foruden skuespiller Peter-Holst Beck, der er tilbage efter fire års pause fra revyen.

Pressen skrev
Årets Gillelejerevy er svaret på en god underholdningsaften. Her smækkes svesken på disken, og det er befriende, at landets mindste revy ikke udgiver sig for at være andet, end den er nemlig ren og skær underholdning med plads til det gode grin, bygget op omkring grundstenene inden for den traditionelle revygenre. Det er ubetinget landets frækkeste revy, hvor alt leveres med så megen selvironi og charme, at man ikke kan andet end at overgive sig. 

[Kilde: Iscenesat – redigeret]

Billeder: Gillelejerevyen – kan være underlagt ophavsret.

PROGRAM

17.00 – Vi mødes v/Greve Svømmehal, Jørgen Bachs Plads 1
17.15 – Afgang til Nordsjælland i bus (ca. 90 km)
18.15 – Ankomst til Fyrkroen, Fyrvejen 29 i Gilleleje
18.30 – Fællesspisning med Danmarks nationaltegt flæsk
20.30 – Gillelejerevyen 2018
22.00 – Bussen vender snuden mod Greve
23.00 – Ankomst til Svømmehallen i Greve

Bookings

Tilmelding er lukket.