Aktivitetskalender

GreveSolrødErhverv afholder hvert år mere end 20 netværksskabende aktiviteter og events med specifikt erhvervsfagligt eller socialt tema, foruden aktuelle debat- dialog- og foredragsarrangementer.
INSERTED SPACE

Morgennetværksmøde på Uglegårdsskolen – 8. maj 2019

Nogen mener, det er mødrene, der presser på for at få de unge mennesker i gymnasiet. Andre mener erhvervsuddannelserne simpelthen markedsfører sig for dårligt.

Virkeligheden er, at håndværksbranchen skriger på kvalificeret arbejdskraft, så der er stort behov for, at flere unge vælger erhvervsuddannelserne.

Åben Skole 2019 – 8. maj 2019

I umiddelbar forlængelse af morgennetværksmødet i GreveSolrødErhverv på Uglegårdsskolen samme dag, byder vi på en rundvisning til de 20 virksomheder – de fleste medlemsvirksomheder i GreveSolrødErhverv – der holder praktikdag med workshops for sjetteklasseseleverne på Uglegeårdsskolen.

GreveSolrødErhverv er for andet år i træk medarrangør af praktikdagen, som er et led i vores fokus på at fremme valget af erhvervsuddannelser blandt Solrød og Greves unge.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Blue Water Cup 2019 – 15. maj 2019

Den populære golfturnering, i samarbejde med Blue Water Shipping, gentages i 2019. Denne gang er turneringen henlagt til smukke Ledreborg Palace Golf Club i Lejre.

Det sker i 2019