Maksimer potentialet i din virksomhed med AI, Chatbots og RPA

Kom og lyt med den 21. oktober og hør, når Stine Høiberg Rasmussen fortæller, hvordan teknologierne kan skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed. AI, Chatbots og RPA (Robotic Process Automation) bliver mere og mere integreret i diverse arbejdskontekster og er ikke kun forbeholdt specialister inden for IT.

Tænker du over, hvordan du kan forbedre din virksomheds interne processer med ny teknologi?

Det får du inspiration til ved dette foredrag, hvor du bliver guidet igennem hver teknologi og får indsigt i, hvordan de kan implementeres på en ansvarlig måde.

Du får styr på centrale termer og begreber inden for AI, Chatbots og RPA. Du vil opnå indsigt i, hvordan teknologierne giver din virksomhed en konkurrencemæssig fordel – og afslutningsvis vil du få inspiration til at reflekte over de etiske overvejelser i forbindelse med anvendelse af teknologierne.

Stine har siden 2015 implementeret RPA i mere end 50 offentlige og private firmaer. Hun er nærmest allergisk overfor overflødige processer og elsker at “tage robotten ud af mennesket”. I sin implementering af RPA fokuserer Stine på at bygge bro mellem forretningens behov og teknologiske potentialer. Hun er sammen med sin mand co-founder og teacher i RPA både på YouTube og skræddersyet kurser.

Denne aften får du kort sagt viden, der giver dig mulighed for at effektivisere drift, forstærke kundeinteraktioner og skabe en forbedret oplevelse for både kunder og ansatte.

Tid: Mandag den 21. oktober kl. 16.30-18.30 

Sted: Kommer snarest

Forplejning: 

Pris: 100.00 kr. per person for medlemmer og 200 kr. per person for ikke medlemmer.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram