Om os

Gæst vores morgennetværksmøde hos Falck i Greve – 12. februar

–Om beredskab og hverdag på en Falck-station. Brandchef Bendt Thrustrup, Falck og beredskabschef Dennis Ottosen, er vores værter. 

Et medlemskab af GreveSolrødErhverv er din adgangsbillet til områdets stærkeste erhvervsnetværk, som vil øge din virksomheds synlighed og åbne døren til vores populære netværksmøder

Her får du gode oplevelser og inspiration i form af virksomhedsbesøg, foredrag, dialogmøder og sociale arrangementer. Derudover har du rig mulighed for sparring og samhandel med de andre medlemsvirksomheder.

Læs mere

Bliv medlem i dag

Bliv medlem

BLIV MEDLEM AF GREVESOLRØDERHVERV – ET STÆRKT NETVÆRK!
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.

Læs mere og bliv medlem i dag

GreveSolrødErhverv må gerne bruge billeder af mig i markedsføringen af foreningen.

[recaptcha size:compact]

 

Aktivitetskalender

GreveSolrødErhverv afholder hvert år mere end 20 netværksskabende aktiviteter og events med specifikt erhvervsfagligt eller socialt tema, foruden aktuelle debat- dialog- og foredragsarrangementer.INSERTEDSPACE
INSERTEDSPACENSERTED SPACE

Gå-hjem-møde på Christiansborg – 27. februar

UDSOLGT Medlem af Folketinget og Greve Byråd, Morten Dahlin (V), er vores vært, når vi inviterer til gå-hjem-møde på Christiansborg med bl.a. rundvisning og spisning i Snapstinget.

Foto: Thomas Høyrup Christensen